Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Norton komt met twee nieuwe diensten

 

Norton by Symantec introduceert twee nieuwe diensten: Norton Mobile Security, een nieuwe dienst die bescherming biedt voor Android-smartphones en -tablets en iOS-apparaten, en Norton Anti-Theft, een nieuwe webservice waarmee consumenten een verloren of gestolen Windows- of MacOS-laptop, Android-smartphone of -tablet op afstand kunnen vergrendelen, traceren en terugvorderen.

Norton Mobile Security bevat verschillende online antidiefstal-functies zoals de opspoorfunctie 'Scream'. Hiermee kunnen gebruikers een bericht sturen naar hun vermiste telefoon en zo op afstand een luid alarm activeren, wat helpt bij het terugvinden van het apparaat. De dienst is speciaal ontworpen om niet alleen smartphones en tablets te beschermen, maar ook de privacy van de gebruiker en belangrijke data tegen verlies, diefstal, virussen en andere bedreigingen. Norton Mobile Security heeft de volgende functies: web- en sms-gebaseerde antidiefstalvoorzieningen, contacten backup & restore, sneak peek voor Android-apparaten, anti-malware en web protection voor android-apparaten.

Norton Anti-Theft beschermt de belangrijke informatie op een Android-, Windows- of MacOS-apparaat als deze verloren of gestolen is. Gebruikers kunnen de Norton Anti-Theft-website gebruiken om te zien waar hun toestel is, wie het in bezit heeft en om het op afstand te vergrendelen. Enkele belangrijke functies: opsporen bij diefstal of verlies, vergrendelen op afstand, melding van verlies, bediening via het web, sneak peek en gratis ondersteuning. 

Norton Mobile Security is per direct verkrijgbaar via retail partners, Google Play en mobilesecurity.com. Norton Anti-Theft is per direct verkrijgbaar via geselecteerde retail partners en Norton.com. 


Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4636445). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×