Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

McAfee framework voor netwerkbeveiliging

Dit artikel delen:

McAfee kondigt een nieuwe framework voor netwerkbeveiliging aan. Het `McAfee Network Security Framework´ heeft een geavanceerde netwerk inbraakpreventietechnologie (IPS), die is geïntegreerd met nieuwe generatie bedieningspanelen.

Het framework bevat belangrijke verbeteringen voor het `McAfee Network Security Platform´, waardoor bedreigingscontent voortaan gekoppeld is aan het platform en applicaties zichtbaar zijn. Het `McAfee Network Security Framework´ bevat Advanced Network IPS, een inbraakpreventie systeem, dat bescherming biedt tegen geavanceerde malware, zero-day aanvallen, DDoS-aanvallen en botnets. Verder biedt het controle en zichtbaarheid van applicaties - het `McAfee Network Security Framework´ is een ips-oplossing die de zichtbaarheid van applicaties combineert met bedreigingpreventie doormiddel van één `decision engine´.

Het framework biedt voorspellende threat intelligence zodat organisaties nog beter beschermd blijven. Verder biedt het context-aware security waarbij het `McAfee Network Security Framework´ gegevens uit verschillende bronnen haalt om aanvallen te identificeren, false positives te elimineren en daarnaast aanbevelingen te geven. Tot slot is er content analyse. Met integratie van geavanceerde malware detectie, forensisch netwerkonderzoek en dataverliesprotectie maakt `McAfee Network Security Framework´ het ultieme hulpmiddel tegen diefstal van intellectueel eigendom, aldus de ontwikkelaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.