Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CA levert ARCserve als SaaS op Windows Azure

CA Technologies stelt de backup & recovery software oplossing ARCserve nu ook beschikbaar als een Software-as-a-Service-oplossing. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Windows Azure als cloud-platform. De nieuwe cloud-oplossing is in de tweede helft van dit jaar beschikbaar.

De nieuwe SaaS-oplossing maakt deel uit van de strategie van CA Technologies om zijn oplossingen voor it-management ook in de vorm van Software-as-a-Service beschikbaar te stellen. Daarnaast voorziet CA Technologies dat ARCserve als SaaS-oplossing een aantrekkelijke optie is in situaties waar een meer traditionele 'on premise' implementatie van ARCserve financieel of operationeel minder aantrekkelijk is. Denk hierbij aan mkb-ondernemingen of kleine bedrijfsvestigingen die niet over eigen it-medewerkers beschikken. 

CA Technologies maakt voor deze SaaS-oplossing voor dataprotectie gebruik van het Microsoft Windows Azure cloud-platform. Daarmee versterken beide bedrijven de toch al intensieve samenwerking. Daarnaast werken Microsoft en CA Technologies momenteel ook nauw samen voor het beheren van Microsoft Hyper-V-omgevingen en Microsoft System Center voor systeembeheer.

De SaaS-oplossing voor ARCserve is zowel voor it-dienstverleners van CA Technologies als voor organisaties beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.