Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaspersky komt met Small Office Security

 

Microbedrijven zijn net zo kwetsbaar als grote ondernemingen als het gaat om cybercriminaliteit en malware. Vanwege de complexiteit en kosten van corporate-stijl oplossingen brengen veel bedrijven hun systeemintegriteit echter in gevaar door gebruik te maken van thuisbeveiligingsproducten die niet voldoen aan de bedrijfseisen. Voor deze groep it-gebruikers heeft Kaspersky Lab een speciale beveiligingssuite ontwikkeld, Small Office Security v2.

Het volledig opnieuw ontwikkelde Kaspersky Small Office Security v2 biedt kleine bedrijven en thuiskantoren toegang tot goede, bekroonde beveiligingsfuncties waar grote corporate organisaties al veel langer op vertrouwen. Het pakket is speciaal geconfigureerd voor de praktische behoeften en middelen van bedrijven met minder dan tien werknemers. Het is snel te installeren, eenvoudig in te stellen en gemakkelijk te beheren. Dit is vooral van belang voor microbedrijven die verantwoordelijk zijn voor hun eigen computersystemen.

Ongeveer de helft van de microbedrijven is verantwoordelijk voor zijn eigen it-beveiligingssystemen. Vanwege de complexiteit en kosten van corporate-stijl oplossingen kiezen ze vaak voor het gebruik van thuisbeveiligingsproducten. Dit betekent dat kleine bedrijven vaak tools mislopen waar grote bedrijven juist op bouwen voor hun beveiliging. Kaspersky Small Office Security v2 is speciaal ontwikkeld om deze kloof te overbruggen, zodat ondernemers hun organisatie eenvoudig optimaal kunnen beveiligen. De nieuwe editie van Kaspersky Small Office Security is volledig afgestemd op de behoeften van kleine bedrijven en hun werknemers. Zowel de installatie als het gebruik is eenvoudig, terwijl toch de meest uitgebreide beveiliging wordt geboden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3765295). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.