Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe 6000 serie gateways van Clavister

 

Ip-beveiling en unified threat management (utm) specialist Clavister introduceert de Clavister 6000. Deze is gebaseerd op een advanced TCA (advanced Telecommunications Computing Architecture) beveiligingsstructuur. De 6000 serie is Clavisters eerste productfamilie die een security gateway en een security access gateway combineert op één appliance.

De nieuwe complete - en toegangscontroleoplossing Clavistar 6000 biedt datacenters, grote bedrijven en telecommunicatiedienstenaanbieders de ultieme beveiligingsoplossing, zowel op het vlak van flexibiliteit als schaalbaarheid. Verder biedt de infrastructuur multi-gigabit performance en volgens de producent niet eerder vertoonde robuustheid en betrouwbaarheid voor de beveiliging van netwerken tegen interne en externe bedreigingen.

In het ontwerp is redundantie standaard ingebouwd, inclusief stroomvoorziening, besturing en connectiviteit. Verder ondersteunen systemen uit de 6000-serie utm/vpn/firewalling en ssl vpn/multi-factor authenticatie. De Clavister 6000 serie is modulair opgebouwd. Zo is het mogelijk om de Clavister 6300 (SC6300) uit te rusten met zowel de Clavister Security Gateway (SG6010) blades als de Clavister Secure Access Gateway (SAG6040) blades voor een compleet redundant systeem. Het SC6300 frame biedt plaats aan maximaal vier processing blades.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2873535). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×