Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaspersky Lab presenteert Mobile Security 8.0

 

Kaspersky Lab presenteert de bètaversie van de nieuwe Mobile Security 8.0-oplossing. Het pakket beschermt de gebruikers van smartphones en communicators tegen cybercrime, zoals malware, netwerkaanvallen en sms-spam, en brengt de gegevens die op deze toestellen staan in veiligheid in geval van verlies of diefstal.

Kaspersky Mobile Security 8.0 biedt smartphonegebruikers een hoog beveiligingsniveau. Zij kunnen via de ‘SMS Find'-module achterhalen waar hun verloren smartphone (uitgerust met GPS) zich precies bevindt. Als ze een sms'je met een wachtwoord naar het toestel sturen, krijgen ze een link naar Google Maps waarin de exacte coördinaten vermeld staan. Daarnaast is ‘SMS Find' een handig hulpmiddel voor ouders die willen weten waar hun kinderen uithangen.

Met de ‘Anti-theft'-module kan de eigenaar van een verloren of gestolen smartphone op afstand de toegang tot zijn toestel blokkeren of het complete geheugen wissen door simpelweg een sms'je met een code naar zijn mobiele nummer te sturen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2868563). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×