Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veilig e-mails verzenden met Epona

 

E-mail neemt een steeds prominentere rol in het dagelijks werk van professionals in. Het digitale karakter van dit medium vormt echter een obstakel in de betrouwbaarheid van e-mailberichten. Epona zegt met de RPost-producten complete oplossing voor het veilig, geregistreerd en gegarandeerd verzenden van e-mails te bieden. Het pakket, dat speciaal is ontwikkeld voor juridische en financiële organisaties, omvat intelligent bewijs van verzending en mogelijkheden voor elektronische contractafsluiting.

Epona brengt de e-mailoplossingen RPost op de Nederlandse markt. De importeur heeft het pakket inmiddels aangeboden aan bestaande klanten en stelt het beschikbaar voor de Professional Services markt. De implementatie van de Registered E-mail service suite, bestaande uit de producten Registered E-mail, eSignOff, SideNote en Proof Archive, is in korte tijd te realiseren. Door het gebruiksvriendelijke karakter en verificatie van e-mails, kunnen juridische en financiële professionals met RPost profiteren van het gemak van e-mailverkeer als volwaardig extern en intern communicatiemiddel.

Door e-mails te versturen met Registered E-mail verzekert de afzender zich ervan dat digitale documenten worden erkend. Het mailverkeer via Registered E-mail wordt door de rechterlijke macht in onder meer de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk aangemerkt als geldig bewijs. RPost levert bewijs van verzending, garantie van inhoud en het tijdstip waarop een e-mail daadwerkelijk geopend is. De inhoud van het bericht wordt versleuteld, zodat alleen afzender en ontvanger het kunnen lezen. Daarnaast biedt RPost ook eSignOff waarmee contracten dezelfde waarde krijgen als een contract dat met pen is ondertekend.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2863590). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×