Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aladdin komt met versie 3.60 van HASP SRM

 

Aladdin Knowledge Systems heeft een nieuwe versie van Aladdin HASP SRM ontwikkeld. Versie 3.60 van de kopieerbeveiligingssoftware omvat automatische file-wrapping voor Windows x64-applicaties en diverse andere verbeterde features.

Met de nieuwe versie van Aladdin HASP SRM kunnen software publishers van Windows x64-software hun bestanden automatisch ‘inpakken' met de HASP SRM softwarebeveiligingstechnologie. Op deze manier zijn ze in staat hun producten adequaat te beveiligen tegen softwarepiraterij, reverse engineering en diefstal van intellectueel eigendom.

De HASP SRM Windows Envelope voorziet de Windows x64-applicaties automatisch van een beschermende laag. Deze omvat functionaliteit voor anti-reverse engineering, bestandsversleuteling, geheimcode, anti-debugging op systeemniveau en automatische licentiëring. In slechts enkele minuten is de software volledig beschermd tegen externe bedreigingen zonder dat wijzigingen aan de broncode nodig zijn. Daardoor kunnen softwareontwikkelaars zich richten op hun kerntaken, zoals de bedrijfsprocessen.

Om het gebruiksgemak te verbeteren, is de Aladdin HASP SRM Windows Envelope uitgerust met één uniforme grafische gebruikersinterface (gui) voor de bescherming van Win x32-, Java-, .Net- en Windows x64-applicaties. Publishers van software met componenten uit verschillende programmeeromgevingen profiteren hiermee van één gebruikersinterface om hun software te beveiligen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2847319). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×