Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SonicWALL beveiliging voor EBS en SBS

 

SonicWALL, specialist in de beveiliging van netwerkinfrastructuur, kondigt Email Security en Network Security Appliance voor Windows Small Business Server (SBS) en Essential Business Server (EBS) aan. Deze SonicWALL-technologieën bieden een complete beveiliging en brengen topgammaproducten binnen het bereik van kleine en middelgrote ondernemingen.

Email Security van SonicWALL stelt ondernemingen, ongeacht hun omvang, in staat om zich te beschermen tegen spam, virussen, phishing en een hele reeks andere bedreigingen. De oplossing combineert tegelijkertijd een krachtig beheer van de bedreigingen, filtering van inhoud, policybeheer en beheer van de conformiteit van de infrastructuur. Deze nieuwe oplossing biedt de gebruikers van Windows Small Business Server (SBS) een krachtige en gebruiksvriendelijke beveiliging. Email Security is beschikbaar in de vorm van hardware of van software voor Windows en beschermt binnenkomende en uitgaande mails van bedrijven van 25 tot 100.000 gebruikers.

Network Security Appliance (NSA) is voorzien van de jongste generatie UTM-appliances (Unified Threat Management) om een complete bescherming van de netwerkperimeter te kunnen garanderen zonder de prestaties van de SBS- en EBS-servers in het gedrang te brengen, of de gebruiker daar de invloed van te laten ondervinden. NSA-systemen omvatten de gepatenteerde Reassembly Free Deep Packet Inspection (RFDPI) en de multicorebehandeling om bedreigingen het hoofd te bieden zoals piraten, virussen en spyware en om de toegang van de gebruikers tot de server te controleren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2790277). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×