Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Symantec Data Loss Prevention 9.0

 

Beveiligingsspecialist Symantec zet Data Loss Prevention versie 9.0 in de markt. Daarmee kunnen organisaties vertrouwelijke informatie beter ontsluiten, controleren en beschermen, ongeacht waar deze is opgeslagen of wordt gebruikt.

De nieuwste versie van Symantec Data Loss Prevention, versie 9.0, is innovatief op verschillende punten. Naast verbeterde mogelijkheden voor het ontsluiten van gegevens is de dekking voor endpoints uitgebreid en het beheer van DLP-agents voor endpoints sterk vereenvoudigd.

Naast verbeterde bescherming van gegevens op endpoints, biedt Symantec Data Loss Prevention 9.0 opnieuw verbeterde functies voor gegevensontsluiting. Dankzij een snellere scanfunctie kunnen bedrijven snel datarepository's identificeren waarin vertrouwelijke gegevens zijn opgenomen, zodat eventuele risico's en overtredingen sneller zichtbaar worden.

Gebruikers kunnen de risico's in kaart brengen die samenhangen met vertrouwelijke gegevens die zijn opgeslagen in PST-bestanden. Ook kunnen bedrijven automatisch vaststellen wie de eigenaar is van bepaalde vertrouwelijke gegevens. Dit is van essentieel belang voor het op orde brengen van verspreide bestanden met gevoelige informatie en voor een schaalbaar verbeterproces.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2772866). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×