Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netasq beveiligingsoplossingen voor MKB

Dit artikel delen:

Netasq, leverancier van netwerk- en mail security-oplossingen, introduceert vijf nieuwe unified threat management (utm) oplossingen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor middelgrote en kleine bedrijven of nevenvestigingen van grote bedrijven. Met deze U Series (U30, U70, U120, U250 en de U450) kan het mkb door een hoog prestatie- en beveiligingsniveau de netwerkinfrastructuur verbeteren. Deze nieuwe producten zijn een uitbreiding op de bestaande U Series.

Het midden- en kleinbedrijf profiteert met de nieuwe Netasq unified threat management (utm) oplossingen U30, U70, U120, U250 en U450 van dezelfde beveiliging als grote organisaties al doen. Belangrijk kenmerk van de nieuwe beveiligingsoplossingen is dat ze leverbaar zijn tegen een lagere cost of ownership, dankzij softwareoptimalisatie en de keuze voor nieuwe hardwarecomponenten.

De producten zijn niet alleen ontwikkeld voor huidige beveiligingsproblemen, zoals VoIP en Web 2.0. Ze spelen ook in op toekomstige ontwikkelingen, zoals IPv6 en high-speed glasvezel. De U Series geven de mogelijkheid om het hoogste beveiligingniveau te behalen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het netwerk.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.