Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ZyWALL USG 100 Enterprise Security Solution voor MKB

 

ZyXEL komt met de ZyWALL USG 100 Enterprise Security Solution voor het midden- en kleinbedrijf. Het systeem wordt gepositioneerd als een complete beveiligingstoepassing van kantoren met maximaal 25 werkplekken.

Binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb) bestaat dezelfde behoefte aan netwerkbeveiliging zoals die voor grote bedrijven beschikbaar is. ZyXEL heeft deze behoefte gesignaleerd en heeft een compleet nieuw platform gecreëerd om het mkb dezelfde beveiligingsmogelijkheden te bieden op een toegankelijke manier.

De USG 100 meer dan een firewall. Het is een toepassing die een netwerk beschermt tegen allerlei soorten bedreigingen, variërend van malware, indringers tot spam. Daarnaast biedt het systeem ook VPN support - SSL (Secure Sockets Layer) en IP Security - om thuiswerkers te faciliteren en verschillende netwerken veilig te koppelen en bandwithmanagement.

Solution providers kunnen de USG 100 op afstand monitoren en beheren. Hetzelfde gebruiksgemak geldt ook voor bijvoorbeeld trafficmanagement, waarbij nieuwe definities snel en eenvoudig kunnen worden ingesteld om VoIP-verkeer - of andere bedrijfskritische toepassingen - voorrang te geven.

Antivirus

ZyXEL heeft een eigen antivirus toepassing ontworpen die ICSA-gecertificeerd is, maar de gebruiker kan ook kiezen voor de Kaspersky oplossingen om het netwerk vrij te houden van virussen. De anti-spam functionaliteit is gratis en overige aanvullende services zijn verkrijgbaar in abonnementsvorm.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2741291). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×