Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Devicewall met usb-beveiliging voor Vista

 

Pillar Solutions introduceert versie 5 van de endpoint security oplossing Devicewall op de Nederlandse markt. Deze versie ondersteunt Windows Vista clients, waardoor deze kunnen profiteren van usb-beveiliging en gegevensencryptie, zodat beheerders ook in heterogene omgevingen met een en dezelfde beveiligingsoplossing uit de voeten kunnen.

DeviceWall van Pillar Solutions voorkomt het ongeoorloofd verbinding maken tussen (persoonlijke) verwijderbare media en bedrijfs-pc's en laptops, waardoor de grens tussen persoonlijke en bedrijfsgegevens bewaard blijft. Versie 5 beschermt het netwerk tegen ongewenste indringers, zoals virussen en trojans, en voorkomt diefstal van bedrijfsgegevens. De beveiligingssoftware biedt een intelligent alternatief voor het compleet afsluiten van desktops en staat toe dat geautoriseerde gebruikers ongestoord data met pc's kunnen uitwisselen op basis van policies.

Versie 5 van DeviceWall biedt centraal beheer van beveiligings policies die de toegang van computer gebruikers regelen tot alle types draagbare opslagmedia voor het gehele bedrijfsnetwerk. Het geeft beheerders de mogelijkheid om individuele opslagtypes te beheren evenals uitgebreide rapportages te maken die het gebruik van verwijderbare opslagmedia in kaart brengen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2741232). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×