Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell vereenvoudigt backup- en hersteltaken

 

Dell introduceert de Dell PowerVault DL2000, de naar eigen zeggen eerste geïntegreerde disk-to-disk (D2D) back-up en hersteloplossing binnen de branche. Deze oplossing helpt klanten om hun processen op het gebied van gegevensbeveiliging te vereenvoudigen en is in staat om de back-uptijden tot 52 procent en de hersteltijden tot 77 procent te reduceren.

De nieuwe PowerVault DL2000 van Dell is een geïntegreerd hardware- en softwareplatform dat de configuratie en het beheer van back-ups van schijf tot schijf automatiseert en vereenvoudigt. De gelaagde opslagstrategie van de DL2000 zorgt ervoor dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare capaciteit. Deze kant-en-klare oplossing biedt een geautomatiseerde installatie en centraal beheer met het doel om alle aspecten van back-up, herstel- en ontdubbelingsprocedures te vereenvoudigen. Geavanceerde uitbreidingsopties zoals archiverings- en replicatiemogelijkheden kunnen worden geïntegreerd om de oplossing op te schalen en de functionaliteit ervan uit te breiden wanneer de bedrijfsvereisten daarom vragen.

De PowerVault DL2000 vormt onderdeel van de nieuwe TierDisk-productreeks van Dell en kan ruim 4,5 keer sneller worden geïnstalleerd dan tot nu toe haalbaar was. Met 144 TB aan bruikbare schijfruimte is deze back-up en hersteloplossing geschikt voor kleine tot middelgrote ondernemingen en filialen die op zoek zijn naar simpele, doeltreffende en betaalbare gegevensbeveiliging.

De DL2000 maakt een einde aan de noodzaak om raid te configureren of Logical Unit Numbers (LUN's) aan back-upsoftware toe te wijzen. De geautomatiseerde dynamische disk provisioning-functionaliteit configureert de schijven en stelt deze in voor direct gebruik, zodat gebruikers de oplossing snel in gebruik kunnen nemen. Daarnaast kunnen klanten de opslagcapaciteit op elk gewenst moment uitbreiden, zonder daarvoor de oplossing opnieuw te hoeven configureren of installeren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2734799). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×