Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Recovery voor Microsoft Exchange

 

Acronis komt met Acronis Recovery for Microsoft Exchange. De back-up- en herstelsoftware biedt it-beheerders een snelle, aantrekkelijk geprijsde en flexibele oplossing om Microsoft Exchange-omgevingen te beschermen tegen verlies van data.

Acronis Recovery for Microsoft Exchange zorgt ervoor dat e-mail snel weer beschikbaar is in geval van calamiteiten. De software helpt bij het bepalen van de juiste herstelstrategie en plaatst losse e-mailberichten, mappen en bestanden of de volledige database terug op een geschikte plaats. Er is ook een versie beschikbaar voor Microsoft Small Business Server.

Met Acronis Recovery for Microsoft Exchange beschikken it-beheerders zowel over snelle als flexibele herstelsoftware. De software kan naast een zogeheten brick level back-up (afzonderlijke mailboxen), ook herstel op database-niveau uitvoeren. Dit laatste gaat veel sneller, waardoor gebruikers binnen enkele seconden weer aan de slag kunnen. Met de Active restore functionaliteit kunnen gebruikers werken terwijl op de achtergrond de volledige database met bijvoorbeeld oudere mails wordt hersteld.

De software beschikt verder over een assistent voor de back-upstrategie die stap voor stap het herstelproces begeleidt en prioriteiten vaststelt voor de verschillende taken. Dankzij deze stapsgewijze aanpak is de onderbreking in één keer effectief te behandelen, ook voor bedrijven zonder uitgebreide it-ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2728399). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×