Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NOD 32 malware-bescherming voor Linux

 

Beveiligingsspecialist NOD32 Nederland introduceert een versie van ESET NOD32 voor Linux. De ESET Gateway-, Mail- en File-toepassingen bieden Linux-gebruikers effectieve malware-bescherming zonder nadelige gevolgen voor de netwerkprestaties.

De drie nieuwe malware-applicaties van NOD 32 Nederland zijn gebaseerd op de ThreatSense-technologie v3.0. die ook de NOD32 Antivirus scan-engine aanstuurt. Dankzij de kleine footprint en hoge scansnelheid is de software geschikt voor systemen met veel netwerkverkeer. Daarnaast zijn de producten zowel afzonderlijk als geïntegreerd toe te passen, zodat organisaties van elke grootte een passende beveiligingsoplossing hebben.

ESET Gateway Security verbetert de beveiliging van een netwerk door de http- en ftp-gateway van een organisatie te beschermen tegen bekende en onbekende virussen, wormen, trojans, spyware en phising. Al het inkomende en uitgaande verkeer wordt gecontroleerd om de veiligheid en prestaties te garanderen, ook wanneer grotere bestanden worden gedownload.

ESET Mail Security beschermt mailservers tegen alle soorten internetbedreigingen, terwijl inkomende en uitgaande berichten op spam en spyware worden gecontroleerd. Beheerders kunnen gemakkelijk configuraties doorvoeren voor afzonderlijke mailboxen en bijvoorbeeld filters instellen om het scannen op bestandsgrootte, geneste archieven en scantijd te beperken.

ESET File Security biedt on-demand en on-access malware-bescherming voor Linux/FreeBSD-servers. De scanner kan op verzoek van de gebruiker verschillende systeemonderdelen controleren. Daarnaast zijn uiteenlopende periodieke scantaken te definiëren, waarbij gebruik wordt gemaakt van standaard systeemplanners van Linux. De on-access scanner voorziet in real-time bewaking over het gehele bestandssysteem.

ESET Gateway, File en Mail Security voor Linux zijn per direct beschikbaar en ondersteunen onder andere Red Hat, Sun Solaris, FreeBSD, NetBSD, Fedora, Mandriva, SuSE, Ubuntu en Debian.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2726952). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×