Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

G Data beveiligingsproducten 2009

 

Met G Data NotebookSecurity 2009, G DAataTotalCare 2009, G Data InternetSecurity 2009 en G Data AntiVirus 2009 biedt de beveiligingsexpert G Data opnieuw beveiliging voor computers en laptops. De nieuwe serie is vijf keer sneller dan de oude serie dankzij de nieuwe Fingerprint-technologie en prestatieoptimalisatie voor multicore-systemen.

G Data belooft met de vernieuwde firewall in NotebookSecurity 2009, TotalCare 2009, InternetSecurity 2009 en AntiVirus 2009 surfen zonder snelheidsverlies. Het is volgens de ontwikkelaar de eerste echte ‘stille' firewall die volledig op de achtergrond werkt en alle ‘verzoeken' afhandelt zonder tussenkomst van de gebruiker. Hierdoor behoren pop-ups met moeilijk te doorgronden vragen tot het verleden.

Ook nieuw is de toegepaste Fingerprint-technologie die tijd bij het scannen van de harddisk bespaart. De AntiVirus-module detecteert welke bestanden al zijn gescand en ongewijzigd zijn gebleven, waardoor onnodige scans worden voorkomen. Daarnaast zorgt G Data ParallelScan bij de nieuwe producten voor een extra snelheidsboost op snelle computers. Bij computers met dual- en quad core technologie wordt de capaciteit optimaal benut door het werk te spreiden over de processoren. Zodoende worden virusscans met de nieuwe G Data-producten sneller uitgevoerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2722425). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×