Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Panda Security introduceert 2009 edities

 

Panda Security komt met zijn nieuwe generatie oplossingen voor thuisgebruik. De 2009 oplossingen vanPanda Antivirus Pro, Panda Internet Security en Panda Global Protection zijn er volgens de ontwikkelaar technisch sterk op vooruit gegaan.

Panda Security introduceert in navolging van de concurrentie nu ook zijn nieuwe 2009 retailoplossingen. Panda Antivirus Pro 2009, Panda Internet Security 2009 en Panda Global Protection 2009 bieden dankzij de verbeterde collectieve intelligentie technologie een maximale bescherming en een minimale systeembelasting.

Een nieuwe antispamengine in Panda Internet Security 2009 en Panda Global Protection 2009 gebruikt Collectieve Intelligentie technologie die functioneert als een online, real-time database die de meerderheid van de signature files opslaat. Slechts een minimum van de signature files staat op de pc's van de gebruikers zelf. De nieuwe oplossingen gebruiken de Collectieve Intelligentie niet alleen voor online scans, maar ook voor real-time bescherming tijdens het surfen, het lezen van mails, instant messaging en andere activiteiten. en meer up-to-date beveiliging.

Ook opmerkelijk is een krachtige versie van de identiteitsbeschermingtechnologie. Die detecteert proactief elke poging tot gegevensdiefstal. Verder neemt de nieuwe banker Trojans engine elke poging tot financiële diefstal onder handen. Zowel Panda Internet Security 2009 als Panda Global Protection 2009 zijn voorzien van een persoonlijke datafilter die er voor zorgt dat kritieke informatie als wachtwoorden en rekeningnummers nooit de computer verlaten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2695730). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×