Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaspersky Anti-Virus 2009 en Internet Security 2009

Dit artikel delen:

Kaspersky Lab, leverancier van internetbeveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten, brengt in de Benelux Kaspersky Anti-Virus 2009 en Kaspersky Internet Security 2009 op de markt. De nieuwe versie consumentenproducten bieden complete bescherming voor zorgeloos computergebruik.

Kaspersky Anti-Virus 2009 (KAV 2009) biedt de basisbescherming voor het beveiligen van een pc. Nieuw is dat links naar malware-websites worden uitgeschakeld en dat besturingssystemen en geïnstalleerde programma's worden gescand op kwetsbaarheden. De doelgroep van KAV 2009 bestaat uit gebruikers die beperkt gebruik maken van het internet, zelden nieuwe software installeren en de voorkeur geven aan telefonisch contact. Bij gebruik van KAV 2009 wordt installatie van een afzonderlijke firewall aangeraden.


Voor intensieve gebruikers van internet die bankzaken online regelen, veel communiceren via e-mail, graag over de laatste software beschikken en het internetgebruik van hun kinderen willen controleren is er het alles-in-één Kaspersky Internet Security 2009 (KIS 2009). Naast de uitbreidingen die voor KAV 2009 gelden, beschikt KIS 2009 over een virtueel toetsenbord voor het veilig invoeren van loginnamen en wachtwoorden. Daarnaast worden onbekende programma's voortaan op risico geclassificeerd en krijgen deze beperkt toegang tot gegevens.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.