Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mobotix Q22 bewakingscamera

 

Mobotix, de Duitse producent van IP-camera's, presenteert de nieuwe Q22 camera met een panoramisch 360-graden beeld, die door een discrete vormgeving onopvallend tegen plafonds en wanden te monteren is. Met vier gelijktijdig te bekijken 3-Megapixel beelden, waarvan het typische ‘visoogeffect' al bij de live-opnames te corrigeren is, kan de Q22 complete winkelruimtes, kantoren en leslokalen bewaken.

Dankzij een ingebouwde digitale PTZ-functie (Pan-Tilt-Zoom) kan de Q22 bewakingscamera van Mobotix zonder mechanisch bewegende onderdelen hoge resolutie detailopnames maken. Deze worden automatisch op een 16 GB intern geheugen opgeslagen, zodat er amper netwerkband-breedte nodig is. De weersbestendige Q22 camera wordt geleverd inclusief MxControlCenter videomanagementsoftware.

Een andere noviteit op van Mobotix is de MxCC/BGV videomanagement oplossing voor ‘certified cashier surveillance' (UVV) en speciale benzinestationcamera's. Daarmee zijn vier rijen auto's bij benzinestations te bewaken, met veel hogere resolutie dan mogelijk is met analoge camera's. Omdat alle beelden automatisch op een intern geheugen worden opgeslagen is er geen PC/DVR nodig en ook geen netwerkbelasting.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2689969). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×