Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ZoneAlarm Internet Security Suite 8.0

 

Check Point Software Technologies, specialist in internetbeveiliging, introduceert ZoneAlarm Internet Security Suite 8.0, de nieuwste versie van de beveiligingssuite voor consumenten en het mkb. Check Point introduceert bovendien nieuwe versies van ZoneAlarm Pro en ZoneAlarm Antivirus.

ZoneAlarm Internet Security Suite 8.0 van Check Point breidt de beveiliging uit met nieuwe functionaliteit zoals Early Boot Protection, dat de computer bewaakt tijdens het opstartproces. Rootkit Protection in de OSFirewall blokkeert aanvallen die gericht zijn op processen diep in het besturingssysteem.

Met de nieuwe interface, voorzien van ‘1-Click Fix-it', kunnen eindgebruikers hun beveiliging eenvoudig up to date houden. De nieuwe scanmodules voor antivirus verbeteren de algehele prestaties. ZoneAlarm Internet Security Suite beschikt ook over het Identity Protection Center, dat eindgebruikers in staat stelt hun identiteitsgegevens en persoonlijke informatie zowel online als offline af te schermen. ZoneAlarm Internet Security Suite 8.0 combineert meerdere verdedigingslinies voor een optimale bescherming. Het bevat antivirus, anti-spyware, firewall, identiteitsbescherming en anti-spam.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2685498). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×