Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Axis sabotagebestendige netwerkcamera

 

Axis Communications, leverancier van netwerkvideo-oplossingen, introduceert de AXIS P3301 netwerkcamera. Deze fixed dome netwerkcamera levert sterke beeldverwerkingprestaties, meervoudige H.264 streams en een hoge beeldkwaliteit. De camera is met name geschikt voor videobewaking in openbare ruimtes.

De AXIS P3301 netwerkcamera van Axis Communications beschikt over scherpe beeldkwaliteit met progressieve scan en een breed dynamisch bereik, waardoor deze heldere en duidelijke beelden levert in zowel goed verlichte als minder goed verlichte ruimtes. De meervoudige H.264 en Motion jpeg-streams kunnen gelijktijdig worden geleverd, zowel in full frame rate als in een individueel aangepaste instelling aan kwaliteitsbehoefte en bandbreedtebelasting.

De AXIS P3301 wordt standaard geleverd in een hard plastic behuizing die bestand is tegen sabotage, maar de AXIS P3301-V variant heeft een stevige vandaalbestendige behuizing met metalen basis. De stroomvoorziening van de camera wordt verzorgd via via Power over Ethernet (PoE), waardoor geen extra bekabeling nodig is.

De AXIS P3301 en AXIS P3301-V netwerkcamera bevatten video-intelligentie zoals video bewegingsdetectie, audiodetectie en een anti-sabotage alarm. Verder beschikken de camera's over HTTPS encryptie, IEEE 802,1X authenticatie, IPv4/IPv6 en Quality of Service.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2681463). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×