Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aladdin HASP SRM ondersteunt nu ook Java

 

Aladdin Knowledge Systems, leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging, brengt een nieuwe versie van Aladdin HASP SRM op de markt. Versie 3.50 van de kopieerbeveiligingssoftware van Aladdin omvat verbeterde beveiliging en gebruiksgemak, en automatische file-wrapping voor Java-applicaties.

Door middel van krachtige encryptie biedt de HASP SRM Java Envelope geavanceerde bescherming voor Java Archive-bestanden (JAR). De Aladdin-oplossing beschermt bovendien bedrijfskritische applicaties tegen reverse engineering op class-niveau. HASP SRM Java Envelope pakt binnen enkele minuten automatisch Java-applicaties in. De kopieerbeveiliging doet dit zonder de broncode aan te passen.

De Envelope-beveiliging van Aladdin is essentieel om het intellectuele eigendom van Java-applicaties te beschermen. De gebruiker van de HASP SRM Java Envelope hoeft een Java-bestand niet te converteren naar een ander formaat om deze software- en hardwarematig te kunnen vergrendelen.

HASP SRM versie 3.50 biedt softwareontwikkelaars verbeterde veiligheid. Zo beschikt de software over kloondetectie voor softwarelicenties. Wanneer een softwareleverancier een gekopieerde of valse versie van zijn licentie signaleert, kan hij ervoor kiezen de software te blokkeren. De blokkering is op te heffen als de gebruiker de leverancier benadert voor een eigen officiële licentie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2679513). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×