Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PC Tools vernieuwt beveiligingssoftware

Dit artikel delen:

PC Tools, leverancier van beveiligingssoftware, presenteert de nieuwe uitgave van Internet Security 2009, Spyware Doctor en Spyware Doctor met AntiVirus 6, Registry Mechanic 8 en Desktop Maestro 3. De introductie van de productlijn 2009 valt samen met de presentatie van het nieuwe logo van PC Tools dat wordt gebruikt voor alle gebruikersinterfaces van deze nieuwe producten.

De productlijn 2009 van PC Tools biedt een efficiëntere en modernere manier van beveiliging tegen internetbedreigingen en handvatten voor verbeterde prestaties van de PC. Daarnaast zijn de producten gebruiksvriendelijker en is het geheugenverbruik van Internet Security 2009 en Spyware Doctor 6 minimaal. De producten zijn uitgebreid beveiligd en bevatten verbeterde opsporingsmogelijkheden, een snel opschoonsysteem voor ernstig geïnfecteerde computers en bescherming tegen hackers.

Registry Mechanic 8 bevat een ‘tune-up your services'-feature. Hiermee kunnen de systeemprestaties worden verbeterd, het totale systeemverbruik worden verlaagd en het systeem kan sneller opstarten. Daarnaast bevat Registry Mechanic een nieuwe plugin-architectuur die het voor gebruikers mogelijk maakt om meerdere features en tools - waaronder Windows Management tools - in te zetten binnen een eenvoudig te gebruiken format.

Desktop Maestro 3 integreert registerschoonmaak en tools voor het monitoren van systemen uit Registry Mechanic. Dit geldt ook voor de privéschoonmaak-tools van Privacy Guardian. Daarnaast bevat Desktop Maestro nu ook een selectie van handige optimalisatie- en beheertools die de prestaties en stabiliteit van het computersysteem verbeteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.