Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

G DATA Business Solutions 9.0 in het Nederlands

 

G DATA introduceert een nieuwe versie van de Business Solutions. De 9.0 versie beveiligingsproducten zijn ook in het Nederlands beschikbaar. Daarnaast zijn de producten verkrijgbaar voor zowel mkb als voor grotere netwerken in twee varianten: een Business- en een Enterprise-editie.

De Businesss Solutions 9.0 maken gebruik van dezelfde technologieën als de beveiligingsproducten voor consumenten. Belangrijke feature van G DATA Business Solutions 9.0 is cascading, bescherming in complexe netwerkstructuren op meerdere locaties, ook met subnetwerken. De hoofdserver beheert de subnetwerkserver en verdeelt zo de last via job sharing. Versie 9.0 biedt ook de mogelijkheid om een tweede server als uitvalbeveiliging in te zetten, waardoor er in alle omstandigheden toegang is tot de nieuwste virusdefinities.

Andere extra's zijn: herstel van oudere versies van virus signatures, geïntegreerde Linux clients (als Samba plugin), geheer op afstand via een web interface (de netwerkbeheerder kan zijn taken overal uitvoeren, bijvoorbeeld in een filiaal of op zakenreis) en ondersteuning van onder andere IPv6 en versleutelde communicatie.

G DATA Business Solutions 9.0 voor het midden- en kleinbedrijf bestaat uit AntiVirus Business 9.0, ClientSecurity Business 9.0 en MailSecurity 9.0. De enterprise versie, voor grotere bedrijfsnetwerken beschikt naast MailSecurity 9.0 over AntiVirus Enterprise 9.0 en ClientSecurity Enterprise 9.0.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2669637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×