Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetIQ automatiseert security incident management

 

Attachmate-onderdeel NetIQ breidt Aegis uit met adapters voor de security oplossingen van NetIQ: NetIQ Security Manager en NetIQ Secure Configuration Manager. NetIQ Aegis is het leverancier-neutrale platform voor het visualiseren, meten en verbeteren van it-workflows en -processen.

Binnen de IT Process Automation (ITPA)-markt is al enige tijd vraag naar manieren om de kosten van it-processen te verlagen en de betrouwbaarheid van de uitvoering te verhogen. De NetIQ Aegis security adapters slaan een brug tussen it-operations en -security door snellere respons op security incidenten en verkorting van de oplossingssnelheid, volledig geïntegreerd bedrijfsbreed it-security incident beheer, enterprise policy compliancy en business exception management .

Met de Aegis adapters is integratie mogelijk tussen de leveranciersonafhankelijke Enterprise Service Bus van Aegis en andere IT-management tools, zoals ticketing systemen. Hierdoor is intelligente automatisering van securitytaken over heterogene omgevingen mogelijk. Dit leidt volgens de leverancier tot kostenbesparing.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2654662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×