Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Trend Micro Smart Protection Network vernieuwd

 

Trend Micro Incorporated introduceert een nieuwe cloud-client-benadering van eindpuntbeveiliging aan. Deze benadering is ontwikkeld om de afhankelijkheid van tijdrovende downloads op eindpunten te reduceren. De nieuwe aanpak wordt geconcretiseerd met plannen voor nieuwe producten.

De aankondiging van het vernieuwde Smart Protection Network betekent een nieuwe fase in de meerlaagse bedrijfsstrategie van Trend Micro. Hierin gaat het bedrijf de strijd aan met cybercriminelen die van een relatief simpel virussenlandschap een complexe, bloeiende ondergrondse economie hebben gemaakt waarin zij het gemunt hebben op bedrijven en particulieren die dagelijks internetten. Trend Micro blijft zich wat betreft beveiliging richten op de netwerkinfrastructuur om zo bedreigingen bij de bron ‘in the cloud' tegen te houden. Daarnaast brengt het bedrijf meerlaagse bescherming dieper in het netwerk.

De cloud-client benadering is kernonderdeel van Trend Micro Smart Protection Network, de opvolger van de in maart 2007 geïntroduceerde Web Threat Protection Strategie, een next-generation cloud-client-infrastructuur voor contentbeveiliging om klanten te beschermen tegen webbedreigingen. Trend Micro Smart Protection Network combineert internetgebaseerde (of ‘in the cloud')-technologieën met snellere, client-gebaseerde methoden. Zo krijgen gebruiker direct toegang hebben tot de nieuwste en krachtigste beveiliging. Of ze nu thuis, op kantoor of onderweg verbinding maken met internet, op welke manier dan ook.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2649985). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×