Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Expand Networks integreert IPSec in Compass

 

Expand Networks heeft de integratie aangekondigd van op standaarden gebaseerde IPSec voor al het IP-verkeer in de laatste versie van zijn Compass-platform. IPSec is een van de krachtigste encryptieoplossingen die momenteel verkrijgbaar is.

De op standaarden gebaseerde IPSec-technologie stelt bedrijven in staat om de gegevensintegriteit en -verificatie tussen kantoren te waarborgen. Daarnaast beveiligt het gegevens met krachtige encryptie die niet kan worden ontcijferd in het geval de gegevens worden onderschept. De beveiligingsoplossing is daarmee geschikt voor de implementatie van virtual private networks (VPN's).

De encryptie van Expand is gebaseerd op block CBC-cryptologie en biedt ondersteuning voor verschillende krachtige encryptiestandaarden zoals onder meer AES-128, AES-191 en AES-256. De gegevensintegratie en -verificatie wordt daarbij gewaarborgd met behulp van SHA-1-verificatiemethoden. Daarnaast kunnen bedrijven in vertrouwen gebruikmaken van hun WAN dankzij het gebruik van het standaard en uiterst veilige IKE-protcol.

Dankzij de integratie van IPSec is Expand in staat om de krachtigste encryptiealgoritmen binnen de branche te ondersteunen en volledige IPSec VPN-gegevensbescherming te bieden. De oplossing is geschikt voor kleine tot middelgrote vestigingen die de inzet van extra VPN-verbindingen of routerconfiguraties vereisen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2626176). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×