Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PC Tools beveiliging voor de Mac

 

Leverancier van beveiligingssoftware PC Tools, presenteert iAntiVirus BETA Edition, een antivirus- en antispyware-tool voor het Mac-besturingssysteem. Het product is ontwikkeld om bedreigingen gericht tegen de Mac te signaleren en te verwijderen. Zo wordt het Mac-systeem vrij gehouden van virussen en spyware.

De Mac staat erom bekend relatief virusvrij te zijn. Toch ziet PC Tools het aantal bedreigingen toenemen. Ondanks het feit dat aanvallen op Mac OS nog niet op grote schaal plaatsvinden, is de lading ervan net zo schadelijk als in een Windows-omgeving.

iAntiVirus van PC Tools detecteert en verwijdert virussen, spyware, keyloggers en Trojans en is extra alert op bedreigingen gericht op sociale webactiviteiten. De database van iAntiVirus is speciaal ontwikkeld voor de Mac en bevat geen onnodige informatie over op Windows gerichte bedreigingen die geen effect hebben op het Mac-besturingssysteem. Hierdoor wordt het systeem minimaal belast.

De introductie van iAntiVirus voor Apple-computers van PC Tools valt samen met de aanbeveling van Apple om antivirus-software te installeren en te gebruiken in hun onlangs uitgebrachte Security Configuration Guide.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2623800). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×