Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Trend Micro biedt meer e-mailencryptie

 

Trend Micro komt met Email Encryption Client 5.0 en voegt e-mailencryptiefunctionaliteit toe aan InterScan Messaging Hosted Security (IMHS). Met deze oplossingen kunnen mkb'ers en (middel)grote organisaties hun verstuurde e-mail naar elk geldig e-mailadres versleutelen.

De Trend Micro-e-mailencryptie is gebaseerd op technologie van Identum, de encryptiespecialist die Trend Micro in januari 2008 overnam. Deze nieuwe functionaliteit is eveneens onderdeel van IMHS. Hiermee voegt Trend Micro automatische policygebaseerde encryptiefunctionaliteit toe aan zijn gehoste e-mailbeveiligingsoplossing. Daarnaast biedt Trend Micro Email Encryption Client 5.0 plug-insoftware. Dit ondersteunt alle populaire e-mail-clients die mails versleutelen op de desktop van de verzender tot op die van de ontvanger.

Gebruikers kunnen deze gehoste en client-gebaseerde e-mailencryptieoplossingen ook combineren. Zo profiteren ze van een complete encryptieoplossing met functionaliteit voor beveiliging van de netwerkrand, policygebaseerde encryptie (voor de versleuteling van verschillende contentsoorten en naar wens van de gebruiker) en client-gebaseerde encryptie om de content van specifieke e-mails optimaal te beschermen.

In-the-cloud

Met de Trend Micro-e-mailencryptieoplossing kunnen gebruikers de verschillende encryptiesleutels ‘in-the-cloud' beheren. Dit voorkomt de lasten die sleutelbeheerservers en -administratie met zich meebrengen. Voor identiteitsgebaseerde encryptie zijn geen certificaten nodig. Hierdoor ondervinden klanten met deze Trend Micro-oplossing niet langer de nadelen van KPI-technologie.

Trend Micro Email Encryption Client 5.0 ondersteunt e-mail-clients als Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express. Gebruikers kunnen e-mail versleutelen en openen met Trend Micro Email Encryption Client. Ontvangers kunnen een optionele browsergebaseerde download-reader gebruiken om e-mail lokaal te openen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2623756). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×