Managed hosting door True

Portland brengt G DATA in Nederland op de markt

Dit artikel delen:

Portland Europe heeft de pc- en netwerkbeveiligingsoplossingen van G DATA aan het portfolio van downloadable applicaties toegevoegd. Het gaat om de softwareapplicaties G DATA AntiVirus 2008, InternetSecurity 2008 en TotalCare 2008.

G DATA is een Duitse antivirusspecialist die bewezen beveiligingstechnologieën toepast, zoals de ‘double-scan' engine met twee afzonderlijke virusscanners voor optimale virusherkenning en de directe beveiliging ‘Outbreak Shield', die nieuwe virussen herkent en tegenhoudt nog voordat er geactualiseerde virushandtekeningen beschikbaar zijn. Portland Europe neemt in Nederland de distributie van G DATA AntiVirus 2008, InternetSecurity 2008 en TotalCare 2008 op zich.

G DATA Antivirus 2008 biedt volledige virusbescherming op alle communicatiekanalen tegen virussen, wormen, rootkits, spyware, dialers, trojaanse paarden et cetara en heeft een nieuwe gebruikersinterface die minder geheugen gebruikt. InternetSecurity 2008 bestaat uit G DATA antivirus, Personal Firewall, AntiSpam, Kinderslot en Webfilter en gegevensvernietiger.

De uitgebreidste versie G DATA TotalCare 2008 bestaat uit alle modules van InternetSecurity 2008, aangevuld met Backup voor volautomatische gegevensbackup en Tuner, waarmee de betrouwbaarheid van systemen wordt geoptimaliseerd, bijvoorbeeld door automatische defragmentatie, herstel van gegevensfouten en het legen van de prullenbak.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.