Managed hosting door True

Twee 5-in-1 beveiligingsboxen van Norman

Dit artikel delen:

Beveiligingsspecialist Norman introduceert twee nieuwe drie jaar boxed 5-in-1 versies. Bij aanschaf van zo'n productenset krijgt de gebruiker een extra pc-licentie extra.

Samen met een compleet vernieuwende grafische vormgeving en toegevoegde onderdelen als Antispyware (geïntegreerd) en een Screensaver scanner, brengt Norman twee nieuwe drie jaar boxed 5-in-1 versies op de Nederlandse markt. De leverancier zegt met de licentieduur van deze producten uniek te zijn in de retailmarkt.

Consumenten krijgen bij de aanschaf van een drie jaar versie een gratis pc licentie extra. Hierdoor zou deze oplossing, teruggerekend per gebruiker, de voordeligste anti-virus-applicatie in de markt zijn. Norman speelt met de nieuwe line-up in op de trend van meerdere gebruikers versies en biedt ondermeer een vijf gebruikers versie, daar waar op dit moment drie gebruikers het maximum is. De beveiligingsspecialist biedt op de nieuwe boxed versies support tijdens de gehele licentie periode. Naast hulp per e-mail is er ook telefonische en remote support tegen lokaal tarief.

Zowel Norman Security Suite als Norman Family Suite zijn 5-in-1 pakketten met Norman Antivirus, Norman Antispyware, Norman ouderlijk toezicht, Personal Firewall en Screensaver scanner als standaard onderdelen. Het antispam programma SpamWeed is optioneel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.