Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aladdin eSafe v6.2 Proxy met webbeveiligingsopties

 

Aladdin Knowledge Systems introduceert Aladdin eSafe v6.2 Proxy. Deze oplossing biedt organisaties meer controle- en flexibiliteitsmogelijkheden voor veilige implementatie van de webgateway.

In navolging van alle eSafe-oplossingen verzorgt eSafe v6.2 Proxy de volledige inspectie van HTTP-, HTTPS- en FTP-over-HTTP-verkeer. Hiervoor gebruikt versie 6.2 Proxy gepatenteerde technologieën om misbruik van beveiligingslekken real-time te detecteren, te analyseren en te neutraliseren. Dit resulteert in een robuuster systeem. eSafe beschermt organisaties in het gehele beveiligingsspectrum tegen virussen, spyware, spam, Trojans en gerichte aanvallen.

eSafe biedt organisaties zakelijke real-time, intelligente webbeveiligingsoplossingen om gegevens te beschermen, de productiviteit te verhogen en compliance mogelijk te maken. Het vormt een aanvulling op inline bridges/routers, forwarding- en ICAP-proxyoplossingen. Organisaties die behoefte hebben aan real-time bescherming op een proxygebaseerde gateway, kunnen eSafe nu ook inzetten als native proxy. Ook is de nieuwe versie van eSafe geschikt voor organisaties die behoefte hebben aan een oplossing die te integreren is met Microsoft ISA.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2583523). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×