Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe SPAMfighter Exchange Module

 

SPAMfighter heeft een nieuwe versie van zijn spamfilter voor Microsoft Exchange uitgebracht. SPAMfighter Exchange Module versie 3.4.2 bevat ondersteuning voor een taalfilter in Windows x64-bit, verbeterde spamfiltering en nieuwe features.

Een langverwachte toevoeging op SPAMfighter Exchange Module( SEM) is de update van het taalfilter dat nu ook Windows x64-apparaten ondersteunt. Hiermee worden mails in onbekende talen tegengehouden.

Ook de standaardspamfiltering is in deze nieuwe versie geoptimaliseerd. Spammers passen hun trucjes continu aan om spamfilters te kunnen ontwijken. Het is dus van groot belang dat gebruikers de nieuwste beveiliging hiertegen in huis hebben.

Ten slotte wordt er continu aan gewerkt om SEM zo efficiënt mogelijk met Windows 2008 te laten werken. Dit bezorgt Windows 2008-gebruikers de technologie om spam en andere e-mailbedreigingen tegen te gaan.

SEM-gebruikers kunnen kosteloos upgraden naar deze laatste versie. De updates verschijnen automatisch. Zo zijn gebruikers zonder extra inspanning altijd optimaal beschermd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2582503). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×