Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Panda komt met ActiveScan 2.0

 

De nieuwe online scanner ActiveScan 2.0 van Panda moet de wereldwijd ongeveer 23 procent met malware geïnfecteerde computers een oplossing bieden. De scanner detecteert namelijk malware die niet door traditionele beveiliging gevonden wordt.

Panda Software ontwikkelde de nieuwe ActiveScan 2.0, gebaseerd op een collectieve intelligentie model. Dit model detecteert meer malware dan welke oplossing ook, zegt de leverancier. Het nieuwe systeem verzamelt gedragspatronen van programma's, bestandssporen en nieuwe malwaresamples. Deze data, afomstig uit de gebruikersgemeenschap, worden automatisch geanalyseerd, geclassifieerd en gecorreleerd met Panda's uitgebreide malware knowledge base.

ActiveScan 2.0 detecteert dus meer verborgen malware op computers, waaronder rootkits en Trojans gericht op het stelen van bankgegevens en andere vertrouwelijke data. Ook een eenvoudige en onmiddellijke desinfectie van alle gevonden malware is mogelijk. Het is dan ook de perfecte tool voor een second opinion. De oplossing is compatibel met Internet Explorer en Firefox.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2579129). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×