Managed hosting door True

Endpoint Security diskversleuteling voor Mac-platform

Dit artikel delen:

Check Point Software Technologies komt met Check Point Full Disk Encryption voor Mac OS X. Het is volgens de ontwikkelaar de eerste beschikbare oplossing die het Macintosh-platform ondersteunt met versleuteling van alle data op de harddisk en het vaststellen van de authenticiteit van eindgebruikers voordat het besturingssysteem opstart.

Full Disk Encryption van Check Point ondersteunt nu met Mac OS X (van versie 10.4.5 tot versie 10.5) alle belangrijke besturingssystemen voor laptops en desktops. De producten van Check Point voor dataversleuteling ondersteunen Windows, Linux en Mac OS voor laptops tot Symbian, Windows Mobile, Palm en PocketPC voor smartphones en PDAs.

Check Point Full Disk Encryption is snel en eenvoudig te installeren en schaalbaar om organisaties van iedere omvang en elk marktsegment te bedienen. De gebruiksvriendelijke functionaliteit en gecentraliseerd beheer vereenvoudigen de implementatie en het gebruik van volledige diskversleuteling in omgevingen met heterogene besturingssystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.