Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Endpoint Security diskversleuteling voor Mac-platform

 

Check Point Software Technologies komt met Check Point Full Disk Encryption voor Mac OS X. Het is volgens de ontwikkelaar de eerste beschikbare oplossing die het Macintosh-platform ondersteunt met versleuteling van alle data op de harddisk en het vaststellen van de authenticiteit van eindgebruikers voordat het besturingssysteem opstart.

Full Disk Encryption van Check Point ondersteunt nu met Mac OS X (van versie 10.4.5 tot versie 10.5) alle belangrijke besturingssystemen voor laptops en desktops. De producten van Check Point voor dataversleuteling ondersteunen Windows, Linux en Mac OS voor laptops tot Symbian, Windows Mobile, Palm en PocketPC voor smartphones en PDAs.

Check Point Full Disk Encryption is snel en eenvoudig te installeren en schaalbaar om organisaties van iedere omvang en elk marktsegment te bedienen. De gebruiksvriendelijke functionaliteit en gecentraliseerd beheer vereenvoudigen de implementatie en het gebruik van volledige diskversleuteling in omgevingen met heterogene besturingssystemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2575618). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×