Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Acronis True Image beschermt MKB`

 

Acronis breidt zijn productlijn van back-up- en herstelsoftware uit met een versie speciaal voor het midden- en kleinbedrijf. Met Acronis True Image for Microsoft Windows Small Business Server beschikken kleine en middelgrote ondernemingen over een oplossing om data op zowel virtuele als fysieke servers te beschermen.

Acronis True Image for Microsoft Windows Small Business Server (SBS) is ontwikkeld voor kleinere bedrijven die niet noodzakelijkerwijs fulltime it-personeel hebben. De software beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en verzorgt een eenvoudig en snel back-upproces. Acronis True Image for Microsoft Windows SBS maakt een image van een systeem, waarbij de data en de specifieke kenmerken van de hardware apart worden opgeslagen. Hierdoor is de data niet langer afhankelijk van een bepaald soort systeem. De opgeslagen data is bovendien te beveiligen door middel van encryptie.

Om het terugplaatsen van de images te vereenvoudigen, biedt Acronis de software aan in een bundel met Acronis Universal Restore. Hiermee zijn gemaakte images gemakkelijk terug te zetten, zelfs naar andere hardware dan oorspronkelijk. Medewerkers kunnen hierdoor in geval van een calamiteit weer snel aan het werk en zijn verzekerd van het behoud van alle gegevens.

Acronis True Image for Microsoft Windows SBS wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en snelheid. De software beschikt over verschillende ‘wizards' die de gebruiker stap voor stap door het back-upproces leidt. Vervolgens herstelt de software verschillende systemen met één druk op de knop, waardoor gebruikers binnen enkele minuten weer aan de slag kunnen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2559929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×