Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Storage Replication Adapter voor VMware

 

FalconStor Software introduceert de FalconStor Storage Replication Adapter (SRA) voor de VMware Site Recovery Manager. Gebruikers kunnen met de SRA de VMware Site Recovery Manager integreren met FalconStor Network Storage Server (NSS) om zo een geïntegreerde en geautomatiseerde oplossing voor crisisherstel te bieden.

Het zoeken naar effectieve en efficiënte manieren van rampherstel en de herstelprocessen zelf zijn de meest ingewikkelde en complexe aspecten van ict. Traditionele ramphersteloplossingen zijn traag en gevoelig voor fouten, omdat ze deels bestaan uit complexe en handmatige stappen. Verder zijn ze lastig te testen, hebben vaak meer tijd nodig dan verwacht om applicatie-dataintegriteit te valideren en vereisen kostbare duplicatie van de infrastructuur van het datacenter.

De FalconStor Storage Replication Adapter voor VMware Site Recovery Manager gaat verder met het werk dat FalconStor heeft gedaan als lid van het VMware Technology Alliance Partner program. De FalconStor Storage Replication Adapter, gecombineerd met de FalconStor Application Snapshot Director voor VMware Infrastructure, MicroScan Replication en het flexibele opslagplatform, stelt VMware Site Recovery Manager in staat om een efficiëntere en beter geïntegreerde manier te bieden bij disater recovery. Het zorgt ervoor dat zakelijke applicaties beschikbaar bliven en klaar staan om snel de bedrijfsvoering te hervatten wanneer lokale of totale uitval plaatsvindt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2556907). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×