Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaspersky Lab introduceert hosted security

 

Kaspersky Lab biedt zijn hosted security-oplossing nu ook in de Benelux aan. TechAccess is hiervoor gecertificeerd distributeur. De oplossing wordt volledig via het kanaal in de markt gezet.

Kaspersky hosted security is een beheerde, geïntegreerde beveiliging voor bedrijfsnetwerken van elke grootte. Er zijn drie onderdelen: email, internetgebruik en instant messaging (im). Kaspersky's anti-malware en anti-spam-technologie bewaakt de ingang van het bedrijfsnetwerk en beveiligt de data en infrastructuur van de eindklant. Het is eenvoudig gezegd een re-routing van de bedrijfsemail naar de datacenters van Kaspersky. Het toevoegen van nieuwe gebruikers, branches of kantoren wordt vindt via het web plaats. De eindklant houdt de controle maar is verlost van de handmatige en tijdrovende taken die met security-beheer gepaard gaan.

Kaspersky gaat met zijn hosted security op dezelfde manier te markt als met zijn securityproducten. Omdat een eindklant geen hardware of software hoeft te kopen, geen installatie hoeft te doen en geen onderhoud nodig is kunnen bedrijven 30 procent en meer besparen op hun security. Er gaan uitgebreide service level agreements mee gepaard.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2549270). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×