Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Videobeveiliging in Checkview verbeterd

 

Checkpoint Systems introduceert een verbeterde versie van zijn video management software CheckView. De software is ontworpen om het vastleggen en analyseren van alle gebeurtenissen in een winkel te verbeteren. Gebruikers kunnen hierdoor informatie optimaliseren en snel reageren om zodoende de veiligheid van klanten en medewerkers te garanderen.

In de vernieuwde versie van Checkvieu kan met digitale zoom in zowel de live als terugspoelmodus, een filmbeeld nader worden bekeken terwijl de opname op volledig beeld gewoon doorgaat. Ook kan het geluid met de audioapparatuur in de camera's worden opgenomen en live worden afgespeeld en biedt zo aanvullende informatie ten aanzien van bepaalde gebeurtenissen. Tot slot is de Transact plug-in functionaliteit verbeterd waardoor kassagegevens te combineren zijn met videobeelden. Daarnaast kunnen alarmsignalen, als reactie op sleutelwoorden zoals de term ‘ongeldig' die vaak wordt gebruikt bij transacties, onmiddellijk worden verzonden naar pagers en e-mails.

De software, server, een geavanceerd IP netwerk en een aantal megapixel digitale camera's die onderdeel zijn van CheckView,vullen elkaar aan en bieden hierdoor een betere bescherming tegen incidenten zoals voorraadverlies en rechtszaken, bijvoorbeeld gezondheids- en veiligheidsclaims.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2546238). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×