Managed hosting door True

Check Point UTM-1 Total Security Appliances

Dit artikel delen:

Check Point Software introduceert drie nieuwe UTM-1 Total Security appliances. Hiermee hebben bedrijven van iedere omvang meer keuze om een oplossing te implementeren voor hun vraagstukken voor netwerkbeveiliging en -prestaties. Tot de nieuwste toevoegingen aan de UTM-1 Total Security productreeks behoort een instapmodel van minder dan 5000 dollar.

De UTM-1-reeks van Check Point Software is vernieuwd. De nieuwe UTM-1 Total Security 3070 appliance verhoogt de prestaties van de reeks tot 4,5 Gbps. Hierdoor leveren de appliances snelheden variërend van 400 Mbps tot 4,5 Gbps. Hoge prestatieniveaus binnen alle modellen stellen klanten volgens Check point in staat optimale beveiliging te waarborgen tijdens de groei van hun onderneming.
"Bedrijven die het meeste willen halen uit hun beperkte IT-budgetten zoeken out-of-the-box-oplossingen waarin alle belangrijke beveiligingsfuncties en -diensten in één platform gecombineerd zijn", zegt Arthur van Uden, country manager Benelux van Check Point. "De UTM-1 Total Security wordt aangeboden in de vorm van een geïntegreerd, eenvoudig te beheren en voordelig apparaat."

www.checkpoint.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.