Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Check Point IPS-1 R65.1

Dit artikel delen:

Check Point Software introduceert IPS-1 R65.1, de nieuwe versie van haar toepassingsgerichte intrusion prevention-oplossing. Check Point IPS-1 beschikt over nieuwe opties die het beheer efficiënter maken en de responstijd verbeteren.

Volgens Check Point Software is Check Point IPS-1 het eerste intrusion preventionsysteem (IPS) dat gebruik maakt van Situational Visibility, een real-time grafische interface die kritische aanvallen tegen essentiële bedrijfssystemen isoleert en onder de aandacht brengt. Situational Visibility stelt klanten in staat om deze bedrijfssystemen in een grafische omgeving te controleren en in te zoomen op bepaalde elementen.

Het voordeel hiervan is dat details van aanvallen inzichtelijk worden gemaakt, zoals de bron en het type van een aanval, de effecten daarvan, de aanbevolen maatregelen en de daadwerkelijke packet capture van de aanval. De exclusieve informatie en onderzoeksmiddelen die beschikbaar zijn in IPS-1 zorgen ervoor dat beheerders sneller verdachte zaken op het netwerk kunnen herkennen, evalueren en aanpakken, aldus Check Point.

Zie www.checkpoint.com

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.