Managed hosting door True

Product: Aladdin breidt HASP-reeks uit

Dit artikel delen:

Aladdin Knowledge Systems introduceert twee nieuwe HASP-oplossingen. HASP SRM (Software Rights Management) versie 3.1 is een oplossing voor softwarebescherming en -licenties. Met HASP SRM Report Generator kunnen softwareleveranciers gegevens voor bestellingen en productactivering analyseren. Dit resulteert in een verbetering van het licentiebeheer en de klantenservice.

Aladdin HASP SRM 3.1 bevordert bedrijfsgroei en winstgevendheid voor softwareontwikkelaars op basis van verschillende modellen voor externe toegang en volumelicenties. Dit doet de oplossing met kopieerbeveiliging van software en bescherming van intellectueel eigendom, licentieverstrekking en productactivering door middel van softwarematige of hardwarematige sleutels. HASP SRM 3.1 heeft naast de mogelijkheden voor standaardlicenties ook de mogelijkheid voor ‘draagbare' licenties waarmee flex- of externe medewerkers ook buiten kantoor beschermde software kunnen benaderen. Versie 3.1 ondersteunt ook Mac-besturingssystemen.

De nieuwe Aladdin HASP SRM Report Generator sluit aan op HASP SRM Business Studio voor rapportage van waardevolle informatie. Door inzicht in deze data kunnen bedrijven efficiënter werken en hun bedrijfsstrategie verbeteren. Aan de hand van de rapporten zijn verkoop- en marketingafdelingen in staat proactief licenties te verkopen en te verlengen.

Via een gebruiksvriendelijke wizard biedt HASP SRM Report Generator keuze uit zeventien standaardrapporten. HASP SRM Report Generator geeft informatie voor het accountbeheer door bedrijven inzicht te bieden in gebruikerstrends en de groei per klant of klantgroepen via specifieke demografische gegevens.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.