Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: F-Secure firewall voor smartphones

Dit artikel delen:

F-Secure, leverancier van security-as-a-service via aanbieders van mobiele telefonie en internet service providers, komt met een mobiele beveiligingsoplossing voor het Windows Mobile-platform. De oplossing beveiligt ook gebruikers van PocketPC.

De applicatie F-Secure Mobile Security combineert real-time antivirus- en antispyware-functionaliteit met een firewall. Een firewall biedt aanvullende bescherming voor alle mobiele apparaten die toegang hebben tot publieke netwerken als Wi-Fi. Daarnaast levert de toepassing automatische antivirus-updates.

F-Secure Mobile Security kan veel malware-ellende verkomen. Concreet voorkomt de toepassing dat malware een hoge telefoonrekening veroorzaakt door verborgen automatische telefoontjes naar nummers met hoge tarieven, waarvolle informatie van het toestel wist, opgeslagen informatie naar de derden stuurt, of het toestel gewoon onklaar maakt.

Met de introductie van Mobile Security levert F-Secure een compleet beveiligingspakket met firewall, antivirus- en antispyware-diensten voor belangrijke mobiele platforms die op een open operationeel systeem lopen: Windows Mobile, Symbian S60 and UIQ. De applicatie kan momenteel worden geïmplementeerd op meer dan 150 typen smartphones.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.