Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: EMC fysieke beveiligingsdiensten

 

EMC komt met nieuwe professional services voor fysieke beveiligingsoplossingen, waaronder uitgebreide assesment en ontwerpdiensten, EMC Physical Security Solutions. Daarvoor is EMC een samenwerking aangegaan met Verint Systems, aanbieder van IP-videobeveiliging. De nieuwe diensten integreren beveiligingsinformatie van diverse bestandsformaten en uit verschillende bronnen en helpen de analyse en het beheer te automatiseren.

EMC Physical Security Solutions bestaat uit drie hoofdbestandsdelen. EMC Assesment for Physical Security analyseert de beveiligingsvereisten, de geproduceerde data en eventuele obstakels en uitdagingen. Ook het fysieke beveiligingssysteem wordt geanalyseerd.

Op basis van de informatie die wordt verkregen in het assessment biedt EMC met Design for Physical Security een compleet ontwerp van de beveiligingsomgeving en de hieraan gekoppelde hardware. EMC Implementation for Physical Security verzorgt de implementatie van Verint IP-video-technologie in combinatie met een EMC CLARiiON opslagsysteem. EMC en zijn partners implementeren de oplossing inclusief camera's en andere beveiligingsapparatuur.

Met EMC Physical Security Solution en het IP-video software platform kunnen gebruikers onder meer fysieke beveiligingsoplossingen en it-netwerkoplossingen integreren, de oplossing eenvoudig uitbreiden wanneer beveiligingsvereisten veranderen, snel en eenvoudig videomateriaal beschikbaar stellen aan justitie en via een beveiligde webbrowser video-surveillancedata live monitoren, beheren en analyseren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2453155). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×