Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Compumatica VPN-Box encryptiesysteem

 

Compumatica breidt het VPN-Box encryptiesysteem uit met de VPN 50 mobiel. De box versleutelt data en beelden die vanuit auto's en voertuigen verzonden worden. Het systeem is geschikt voor gebruik in sensitieve omgevingen, zoals politie en defensie.

Het versleutelsysteem CryptoGuard VPN 50 mobiel van Compumatica is een bijzonder kleine versie van de CryptoGuard VPN, die door het handzame formaat geschikt is voor mobiel gebruik in personenauto's en andere voertuigen. Op basis van het IP-protocol kunnen vertrouwelijke beelden en data versleuteld verzonden worden. Gegevens worden direct uit voertuigen aan rekencentra en externe locaties verstuurd. De CryptoGuard VPN 50 mobile is vooral geschikt voor het beschermen van vertrouwelijke data van bijvoorbeeld politie, marechaussee en defensie.

Het apparaat wordt direct in het voertuig ingebouwd en versleutelt camerabeelden en andere IP-data. Het voertuig heeft geen bijzondere uitrusting nodig, omdat het versleutelsysteem past in de elektronische inrichting van het voertuig.

CryptoGuard VPN 50 mobile wordt op de CeBIT voor de eerste keer aan het publiek getoond.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2373695). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×