Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Antiviruspakket AVG 8.0

Dit artikel delen:

AVG Technologies, ontwikkelaar en leverancier van anti-virus- en beveiligingssoftware, komt met versie 8 van zijn bekende antiviruspakket voor consument en mkb. AVG is op een aantal punten verbeterd en er zijn enkele nieuwe features toegevoegd.

Nieuwe bedreigingen vragen om nieuwe aanpak, is het credo van AVG Technologies bij de introductie van AGV 8.0. Bedreigingen maakten oorspronkelijk gebruik van de lekken in het Windows besturingssysteem en de Explorer internetbrowser. Vervolgens werden producten als WinZip en QuickTime het doelwit en tegenwoordig zijn onschuldige internet applicaties, zoekmachines en de populaire online netwerken populair geworden. AGV 8.0 pakt deze bedreigingen aan met LinkScanner Safe surf, -Safe Search en Web Shield.

Een nieuwe gebruikersinterface moet het werken met de scanner voor beginners en meer geoefende gebruikers vereenvoudigen. De oplossing is verder voorzien van een nieuwe anti rootkit en firewall. Andere aanpassingen zijn: een verbeterde High Performance Scanning Engine, verbeterde anti-virus, resident shield en anti-spam-module

Er is ook een netwerkversie van het pakket beschikbaar.
http://www.avg.com

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.