Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Videomonitoring met VIUCom

 

iNEWiT, specialist in mobiele video en monitoring, en Comsys, specialist in interactieve telefonie, hebben samen VIUCom ontwikkeld. VIUCom is een mobiele video-oplossing waarmee telecomoperators hun klanten een krachtig hulpmiddel kunnen bieden voor videomonitoring bij beveiliging- en surveillancewerkzaamheden.

Het videomonitoringsysteem VIUCom is een combinatie van het VIU-product van iNEWiT met het Comsys SpeechFrame Video IVR-platform, waardoor camerabeelden over 3G- of UMTS-netwerken kunnen worden bekeken.

De gebruiker kan met VIUCom een videocall opzetten om rond te kijken met de mobiele videocamera op locatie. Daarnaast is het mogelijk om een waarschuwing te krijgen wanneer de VIU-camera beweging vaststelt en dan vervolgens verbinding te maken met de camera. De gebruiker koopt hiervoor een iNEWiT VIU mobiele videocamera en heeft daarnaast een telefonie (3G) abonnement van een telecomoperator nodig.

VIUCom biedt voordelen ten opzichte van meer complexe mobiele videosystemen. De oplossing is gebruikervriendelijk, vereist geen installatie van een videoplayer op de telefoon en de gebruiker kan met zijn mobiele telefoon de VIU-camera bellen.
http://www.comsys.net

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2365073). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×