Managed hosting door True

Product: Camerabewakingssysteem AlarmView

Dit artikel delen:

Isolectra heeft een volledig op internet gebaseerd camerabewakingssysteem ontwikkeld: AlarmView. Het systeem is zo ingesteld dat als het alarm afgaat de eigenaar van het beveiligde terrein via een sms, telefoontje of e-mail direct op de hoogte wordt gebracht. De oplossing van Isolectra richt zich specifiek op particulieren en ondernemers in het mkb.

Met het camarabeveiligingssysteem AlarmView speelt Isolectra in op de nieuwe regelgeving die vanaf 1 april aanstaande ingaat. Vanaf dan is het verplicht voor gebruikers van elektronische inbraakmelders, die geabonneerd zijn op een particuliere alarmcentrale (PAC), om een alarmmelding te checken. Dit kan op verschillende manieren gebeuren en één daarvan is via beeld.

AlarmView is een volledige application service provider (asp) oplossing. De meldingen worden verwerkt met een webapplicatie. Het voordeel van een asp is dat er door de gebruikers geen extra software hoeft te worden aangeschaft. Op de asp komen de beelden van de alarmmeldingen binnen. De alarmcentrale of de gebruiker kunnen deze beelden direct direct opvragen.

Isolectra levert AlarmView als oplossing aan installateurs en verzorgt voor hen een installatiepakket, het abonnement, een training en de maandelijkse facturering aan de klant.
http://www.alarmview.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.