Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: CA Recovery Management r12

 

CA komt met een nieuwe versie van CA Recovery Management. Met dit softwarepakket kunnen bedrijven hun gegevensbeheer vereenvoudigen, hun beveiligingsniveau verhogen en snel essentiële bedrijfsinformatie herstellen.

Er is een nieuwe versie van CA Recovery Management op de markt verschenen. Versie r12 omvat nieuwe uitvoeringen van CA ARCserve Backup, CA XOsoft High Availability (eerder uitgebracht onder de naam CA XOsoft WANSyncHA) en CA XOsoft Replication (eerder uitgebracht onder de naam CA XOsoft WANSync). Met deze set programma's beschikken kanaalpartners en hun klanten volgens ontwikkelaar CA over de nieuwste functionaliteit op het gebied van gegevensbescherming, continuïteitsbewaking en herstel van gegevens na calamiteiten.

CA Recovery Management r12 is ontwikkeld om wederverkopers in staat te stellen te profiteren van de enorme groei in de verkoop van back-up- en herstelsoftware. De omvang hiervan in West-Europa werd voor 2006 door IDC geschat op 724,7 miljoen euro en zal naar verwachting in 2011 zijn toegenomen tot maar liefst 949,4 miljoen euro.
http://www.ca.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2347942). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×